Mastodon
top of page

Magische foto's met VSCO

VSCO is een populaire fotobewerkingsapp die gebruikers in staat stelt om een ​​varieert aan presets of filters toe te passen op hun afbeeldingen. De beste VSCO-filter voor een bepaalde afbeelding hangt af van het onderwerp, de verlichting en de persoonlijke smaak. Hier zijn een paar populaire VSCO-filters en hun bedoelde gebruik:  1. C1: Deze filter is een minimale, schone filter die geweldig is voor portretten en landschappen. Het voegt subtiele contrasten toe en verlicht de afbeelding zonder teveel verzadiging toe te voegen.

  2. A6: Deze filter is geweldig voor het toevoegen van warmte en een vintage-gevoel aan afbeeldingen. Het verhoogt de verzadiging van gele en oranje tinten en voegt een kleine vignet toe aan de randen.

  3. S1: Deze filter is een klassieke zwart-witfilter die een tijdloze, dramatische look creëert. Het ontzadigt de afbeelding en verhoogt de contrasten.

  4. A5: Deze filter is perfect voor het toevoegen van een droomachtige, etherische kwaliteit aan afbeeldingen. Het verzacht de afbeelding, voegt een subtiele blauwe verschuiving toe en vermindert het contrast.

  5. M5: Deze filter is geweldig voor het toevoegen van een koel, cinematografisch uiterlijk aan afbeeldingen. Het verhoogt de contrasten en voegt een blauwe tint toe aan de schaduwen.
Houd er rekening mee dat het experimenteren met verschillende filters en het aanpassen van de instellingen de beste manier is om te weten welke filter het beste werkt voor jouw specifieke afbeelding.


Download VSCO hier: https://apps.apple.com/US/app/id588013838?mt=8

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page